در سالهای اخیر تعداد افراد بیشتری نسبت به کار فریلنسری (Freelancing) علاقهمند شدند. بهطوریکه در مطالعات جدید تخمین زده شده تا پایان سال 2029 نصف جمعیت جهان به صورت فریلنسر کار خواهند کرد.بحث داغ این روزها، کسب درآمد بیشتری یا درآمد دلاری از سایتهای فریلنسری است. این روزها بسیاری از توسعه دهندگان وب، کپیرایترها و بسیاری از مشاغل دیگر که امکان دورکاری دارند، به سمت همکاری فریلنسری میروند.
بهترین سایتهای فریلنسری ایرانی
- 1- سایت پونیشا (Ponisha)
- 2- سایت کارلنسر (Karlancer)
- 3- سایت انجام میدم (Anjammidam)
- 4- سایت پارس کُدرز (Parscoders)
- 5- سایت پارس فریلنسر
- 6- سایت تایپیران(typeiran)
1- سایت پونیشا (Ponisha) :
اگر دنبال کار فریلنسری بوده باشید، احتمالاً اسم سایت پونیشا را شنیده باشید. یک سایت فریلنسری ایرانی که تاکنون بیش از 270 هزار فریلنسر ماهر و 60 هزار پروژه موفق داشته است. در سایت پونیشا طراحان گرافیک،برنامه نویسان وب، برنامه نویسان موبایل، نویسندگان، دستیاران مجازی، نیروهای پشتیبانی مشتریان، متخصصان فروش و بازاریابی، حسابداران و مشاوران و برخی مشاغل دیگر میتوانند فعالیت کنند. فعالیت در پونیشا به این شکل است که شما یک پروفایل به عنوان فریلنسر میسازید. بر اساس پروژههای تعریف شده توسط کارفرما، پیشنهاد همکاری خودتان را ارسال میکنید. در نهایت کارفرما با توجه به مواردی مثل امتیازی که دارید، قیمت پیشنهادی و زمان، با شما یا یکی دیگر از فریلنسرها همکاری میکند.در پونیشا باید بر اساس فعالیت خودتان، به شکل ماهانه یا سالانه حق عضویت بپردازید. حق عضویت هم بر اساس قابلیتهای مختلفی که مد نظر دارید، بین 69 تا 139 هزار تومان به صورت ماهیانه است. ثبت نام شما و 5 پیشنهاد ابتدایی به کارفرما کاملاً رایگان است. اما بعد از آن باید حق عضویت بپردازید و 10 درصد از دستمزد انجام پروژهها را به سایت پونیشا بدهید.
مزایای سایت پونیشا:
- امکان دریافت دستمزد در بستر امن
- پروژههای کاری در زمینههای مختلف
2- سایت کارلنسر (Karlancer)
کارلنسر یکی از سایتهای فریلنسری ایرانی است که خیلی بین مخاطبان شناخته شده نیست اما میتوانید برای جذب پروژههای بیشتر، در آنهم فعالیت کنید. در پلتفرم کارلنسر کارفرماها میتوانند به صورت رایگان پروژه تعریف کنند. اما فریلنسرها در این سایت رتبه بندی میشوند و بر اساس امتیازی که دارند، میتوانند پروژه بگیرند. نحوه کار این وب سایت هم مشابه اغلب سایتهای رقبا، از سمت کارفرما شروع میشود. بعد از اینکه کارفرما پروژه مورد نظرش را ثبت کرد، میتواند پیشنهاد فریلنسرها را بررسی کند. فریلنسرها در این سایت بر اساس سطح کاربریشان بین 10 الی 20 درصد کمیسیون میپردازند. در واقع با خرید سطوح حرفهایتر، میتوانید کمیسیون کمتری به کارلنسر بدهید و قابلیتهای بیشتری داشته باشید.در کارلنسر میتوانید پروژههای طراحی گرافیک، تولید محتوا، ترجمه، تایپ و ورد، برنامه نویسی، عکس و ویدئو، دیجیتال مارکتینگ، گویندگی و موسیقی، سئو، ادمینی و هوش مصنوعی انجام دهید.
مزایای سایت کارلنسر:
- امکان تعریف پروژه به صورت رایگان
- کمتر شدن کمیسیون سایت در صورت پیشرفت فریلنسر به سطح حرفهای
3- سایت انجام میدم (Anjammidam)
سایت انجام میدم یک سایت فریلنسری در ایران است که میتوانید بر اساس توانمندیهای خودتان پروژه بگیرید. در حال حاضر هم بیش از 274 هزار پروژه موفق در این پلتفرم ثبت شده است.
روند کار در انجام میدم به 2 شکل است:
شکل اول و عادی این است که شما به عنوان فریلنسر، برای هر خدمتی که میتوانید ارائه کنید، یک صفحه بسازید. کارفرمایان با جستجوی عنوان خدمات، میتوانند با مشاهده کارها، از بین شما و دیگر همکارانتان یک فریلنسر را انتخاب کرده و با او همکاری کنند.در شکل دوم، کارفرما به سراغ بخشی به اسم درخواست پروژه اختصاصی رفته و نیازش را توضیح میدهد. بعد فریلنسرها برای کارفرما پیشنهادشان را ارسال کرده و در نهایت یک نفر توسط کارفرما انتخاب میشود.
مزایای سایت انجام میدم:
- امکان دریافت پروژه از طریق رزومه خدمات قابل ارائه فریلنسر
در انجام میدم بر اساس امتیاز و سطح کاریتان، باید به ازای هر پروژه چیزی در حدود 20٪ به سایت پورسانت پرداخت کنید. البته اگر پروژه باکیفیتی سر زمان مشخص شده تحویل کارفرما دهید بین 5 تا 8 درصد از کمیسیون کم میشود.
4- سایت پارس کُدرز (Parscoders)
سایت پارس کدرز با بیش از 15 سال سابقه بیشتر از 152329 پروژه موفق در کارنامه خودش ثبت کرده است. حدود 522 هزار فریلنسر در بیش از 600 تخصص مختلف در سایت پارس کدرز فعالیت میکنند.
نحوه کار در آن به این شکل است که کارفرما پروژه مورد نظرش را شرح داده و سپس منتظر پیام متخصصان میماند. برای انجام هر پروژه بین 8 تا 10 درصد از سودتان را به سایت میپردازید. اما عضویت در سایت به صورت رایگان است.
پارس کدرز هم یکی دیگر از سایتهای فریلنسری ایرانی است که سالها به دلیل اسمش تصور میکردیم صرفاً مختص برنامه نویسان است! اما دیدید که پارس کدرز برای انواع خدمات از جمله ترجمه و تولید محتوا هم استفاده میشود.
مزایای سایت پارس کدرز:
- پنل مدیریت ساده و راحتی کار کردن با سایت
- عضویت رایگان در سایت
5- سایت پارس فریلنسر
پارس فریلنسر یکی دیگر از سایتهای مناسب برای آزادکارها است. گرچه این پلتفرم زیاد شناخته شده نیست؛ اما در لیست بهترین سایتهای فریلنسری ما جای دارد. تاکنون بیشتر از 60 هزار فریلنسر و 2500 پروژه انجام شده در سایت پارس فریلنسر وجود دارد. شما میتوانید به صورت پروژهای در زمینه برنامهنویسی، پروژههای دیجیتال مارکتینگ، تولید محتوا و ترجمه، طراحی تیزر تبلیغاتی و موشن گرافیک، گویندگی و موسیقی، طراحی گرافیک و حسابداری فعالیت کنید. کارفرمایان میتوانند به فریلنسرهای کشورهای خاورمیانه هم دسترسی داشته باشند.
مزایای سایت پارس فریلنسر:
- پشتیبانی قوی سایت
- امکان کم کردن حق کمیسیون با خرید اشتراک
6- سایت تایپیران(typeiran)
بر خلاف سایتهای قبلی، تایپیران یک وب سایت تخصصی فریلنسری در زمینه خدمات تایپ است. طبق اطلاعاتی که در خود این سایت آمده، بیشتر از 658 هزار پروژه در این سایت انجام شده است. ارزش این پروژهها بیشتر از 700 میلیون تومان بوده است. کارمزدی که این سایت از فریلنسر دریافت میکند بر اساس نوع اکانت او، بین 8 الی 15 درصد است.
مزایای سایت تایپیران:
- تخصص اصلی سایت در زمینه خدمات تایپ